Социални мрежи

Всичко необходимо за развитие на социалните мрежи

Създаване на профили в най-популярните социални мрежи и тяхното развитие във времето.
Професионална поддръжка на профили на вашия бизнес, продукт или услуга в социалните мрежи.
  • Създаване на профили на вашия продукт или услуга в най-големите социални мрежи. Системни настройки, дизайн на профилни снимки и корица. Въвеждане на информация за вашия бизнес. Представяне на новите профили на широката аудитория от потребители.


  • Месечна поддръжна на всички профили, които ще създадем в социални мрежи. Качване на интерактивно съдържание, анимации и интересно съдържание. Набиране на нови последователи и харесвания на страниците. Активност и дейност за увеличаване на посетителите и намиране на бъдещи клиенти.

Разкажи повече за твоите идеи и проекти

Безплатна консултация и съвети от къде да започнете.

Развитие и поддръжка на социални мрежи

Месечна поддръжка и активност във всички ваши профили и страници
Facebook
Най-голямата социална мрежа за последното десетолетие. Създаването и поддръжането на профил там е една уникална възможност вашите услуги да достигнат до по-голям брой от потребите. Важното е да бъдете активни и да поддържате диалог с вашите последователи на Facebook страницата, така че да имат интерес да стоят в нея. Свържете бизнеса си с хора от цяла България и станете още по-популярни.
Youtube
Най-големия сайт за споделяне на видео клипове. Изграждането и качването на интерактивни видео презентации и анимации за вашия бизнес и услуга. Гарантира допълнителен интерес към вашите продукти. Така че с едно кратко видео да предизвикате любопитството на потребителите и да пожелаят да посетят и вашия уеб сайт. И да се запознаят с вашата дейност.
Instagram
Също една от най-големите социални мрежи с голям брой активни потребители в нея. Тя отново е собственост на Facebook, но различното при нея ,че е специално създадена за споделяне на снимки и интерактично съдържание, кратни видеота и "история" от ежедневито на потребителите. С една добра стратегия в Instagram успеха е гарантиран.
ТОП социални мрежи
Списъка със социалните мрежи в интернет пространството никак не е малък. Но са малки тези, които наистина имат качествен трафик и можете лесно да намерите потребители във вашата локация и потенциални клиенти. Ние работим основно в топ 10 социални мрежи, които събираме харесвания и последователи от България.