Обработка на снимки

Цялостна грижа за вашите снимки

Професионална обработка на снимки, възстановяване на стари снимки, обработка на снимки от Фотосесии, премахване на фон от снимки, анимиране на снимки.
Възстановяне на стари снимки
Възстановяне на стари снимки

Репродукция на снимки, които имат дефекти по тях. Стари черно бели снимки. Възстановяването им и отпечатване на висококачествена Фото хартия в по-голям размер или подобен на оригинала.

Обработка на снимки
Обработка на снимки

Обработка на снимки от професионални фотосесии. Цялостна обработка и подготовка за печат. Коригиране на цветове, контраст, изравняване на светлината на снимките , ретуш, филтри, маски, канали.

Продуктова фотография
Продуктова фотография

Продуктова фотография на продукти за уеб сайт, отпечатване, интернет обяви и други места. На които са ви необходимо професионално снимане на вашите продукти и представянето им в интернет пространството.

Редактиране на снимки
Редактиране на снимки

Смяна на фон на снимка, изчистване на червения цвят на очите, премахване на обекти от снимка, изрязване , подготовка за печат, смяна на размера на снимка, добавяне на елементи в снимката, надпис, преместване на обекти и други.

Анимиране на снимки
Анимиране на снимки

Създаване на интерактивни анимации с ваши любими снимки. Един нов начин за показване на голям брой снимки чрез раздвижена и свежа анимания. Така че да предизвикат интереса на всички около вас.

Обработка на снимки

Цялостна обработка, редакция, коригиране, ретуш, изрязване, маски, филтри, канали. Професионална обработка на снимки.
  • Професионална обработка на снимки. Ако сте любител или професионален фогограф и постоянно сте заети в снимане. Но нямате време да се занимавате с обработката на снимките. Скучен и дълъг процес, които изисква внимание и отделя на време за детайлите. Професионална обработка на снимки от фотосесии - външно или вътрешно снимане.
  • Редактиране на вашите снимки. Изрязване, смяна на фон, махане и добавяне на елементи от снимката. Изчистване на червения цвят на очите. Изработна на колаж от вашите снимки в различна форма и надпис. Цялостна услуга за редакция и възстановяване на стари снимки. Печат на висококачествена фотохартия и на по-голям размер от вашата оригинална снимка.