Изработка на колаж от снимки

Колаж от снимки

Дизайн и изработка на колаж от снимки
  • Колаж от снимки представлява комбинация на няколко от вашите любими снимки подредена в различни форми и уникален дизайн. Съберете всички незабравими моменти в една снимка.
  • Подходящ подарък за рожден ден, юбилей, годишнина и всеки друг малък специален повод. Зарадвайте ваш любим човек с един оригинален подарък изработен от нас. Креативна и свежа идея за подарък.
Дизайн
Изработка на дизайна на колажа. Няма ограничения в броя на снимките в него. Също така освен самата форма на колажа, може да се добави и надпис. От вас само е необходимо да изберете няколко от вашите любими снимки и ние ще се погрижим да създадем един уникален колаж.
Изпращане за одобрение
След като сме създали един път Колажа от снимки. И сме използвали вашите снимки следвайки вашата идея за визия. Ние ви го изпращаме за преглед и одобрение преди да го отпечатаме. Обсъждаме всички елементи и след, като ви хареса ние го отпечатваме.
Печат
След като сме създали и сте харесали нашия дизайн на колажа. Идва момента, в който ние го отпечатваме на висококачествена фото хартия. Размерите на печата могат да бъдат два варианта - размер А4 - 20см на 30см - размер А3 - 30см на 40см Всички мастила и хартия са специално за фото снимки и се печата с високо качество.
Рамка със стъкло
След като сме минали всички необходими стъпки при процеса на създаване на Колаж от снимки. Последната стъпка в нашата изработка е поставянето на вече отпечатания колаж на фото хартия в рамка със стъкло. Избира се рамка на случаен принцип, така че да подходяща за вас.
3987
Използвани снимки
213
Дизайни на Колажи
196
Доволни клиенти
235
Препоръки

Доволни клиенти

Петър направи за нас един Колаж от снимки с формата на сърце. Страхотен дизайн и висококачествен печат. Препоръчвам!!!
Ивелина Антонова
Ивелина Антонова
Изненадан съм от дизайна и креативността на колажа от снимки. Един страхотен подарък, който зарадва цялото ми семейство. Много благодаря!
Георги Младенов
Георги Младенов
Петър изработи за мен няколко колажа. Някои от тях бяха голям размер A3,а други по-малки размер A4. Не съжалявам за нито един от тях. Наистина качествена и на време свършена работа.
Димитър Маринов
Димитър Маринов