Изработка на сайт визитка – информационен сайт

Изработка на сайт визитка на достъпна цена. Този тип сайт е доста популярен. Идеята му е да представите себе си и вашите възможности, портфолио и услуги по един оптимален и опростен начин. Така че потребителя, като посети вашия сайт с един поглед само да му стане ясно с какво се занимавате и да намери това, което търси.

Сайт визитка включва в себе си няколко основни подстраници. Обикновено това са :

  •  за мен
  • портфолио
  • услуги
  • контакти

Тези четири опции са напълно достатъчни и са предпочитан начин за представяне на себе си от много хора, които се занимават в рязлични сфери. Не е необходимо създаването на специални, сложни и невиждани онлайн системи, за да покажете на поселите кой всъщност сте и какво предлагате за тях.

изработка на сайт визитка
изработка на сайт визитка

Това е типичен пример за минимален дизайн и изчистена визия. Това е нещо, което е достатъчно разбираемо от всички и представена информацията по този начин, няма как да не се разбере посланието ви. Добавянето на ваша снимка е още един сигнал на хората, че сте сигурен човек и може да се разчита на вас. Така те ви чувстват сигурни и още по-близки до вас, ако включите някоя забавна профилна снимка в сайта си. Не е необходимо всичко да бъде в тежък и корпоративен вид. Възможно е да използвате достъпен и ежедневен език и обръщения към потребителите, за да разберат ,че сте достъпен за тях.

Всичко това и цялостната изработка на сайт визитка мога да ви помогна да имате едно добро и стилно представяне. Кое да отговаря на вашата визия и услуги, които предлагате.

Изработка на сайт визитка – една нова възможност да представите себе си в нова светлина пред вас и вашите приятели. Един шанс за намиране и разширяване на вашите идеи, услуги или бизнес отношения. Намерете нови потенциални  клиенти и бъдещи партьори.

Може да се свържете с мен от тук