Информационен уебсайт

Уебсайт - един нов свят, който отваря нови врати за бъдещи клиенти и потребители

Информационен уебсайт за вашия личен блог, бизнес, продукт или услуга. Покажете вашата нова визия и стил на всички ваши познати и потребители на интернет пространството.

Уебсайт, който да отговаря най-точно на вашия бизнес и визия

Изработна на цялостен и функционален уебсайт на достъпна цена. Лесен и удобен административен панел. Без да имате познания по програмиране можете да урпавлявате и редактирате вашия уебсайт.

Нашите умения

Голям набор от програми и инструменти, които помагаме в наша помощ за създаване на функционални и креативни уеб решения. Графичен  дизайн по последни уеб стандарти за текущата година. Поддръжка и помощ през цялото време с управлението на сайтове създадени от нас.

Adobre Photoshop, Illustrator, Вектори, Колажи, Репродукция 89%
HTML5, CSS3, jQuery, SASS, LESS, COMPASS, Responsive 78%
Графичен & уеб дизайн 87%
Месечна поддръжка 92%

Препоръки

Собственичка съм на Къща за гости. Сайтът, които Петър създаде за мен наистина е с уникален дизайн само за моята къща. Той се грижи за цялата поддръжка. Благодаря!
Мария Йорданов
Къща за гости
Имам малка вила, която е давам под наем. Сега с този нов сайт, който направихме и се грижи за него Петър промени изцяло нашата представа за интернет.
Мартин Минчев
Собствени вила
Собственик на Жижа съм с дългогодишен опит в този бранш. С новата и променена визия на нашия сайт всичко изглежда много по-уютно и сигурно за нашите клиенти. Благодаря!
Анелия Кирилова
Собственик на хижа

Искате сайт, но нямате идея?

Поддръжка на вашия сайт

Месечна поддръжка на сайта ви. Вие имате сайт, ние правим всичко останало.
Обновяване на сайта ви
Ежемесечно обновяване на съдържанието и графиките във вашия сайт. Добавяне на ново съдържание, качване на снимки, в зависимост от сезона добавяне на свежи и нови елементи. Публикуване на статии, новини, събития и интересни факти относно вашия бизнес, услуга или продукт.
Активност в Социалните мрежи
Поддръжка и активност в Социалните мрежи. Управление на профили в Facebok,Twiiter, Youtube, Pinterest, Flickr, Instagram идруги социални мрежи. Добавяне на нови харесвания и последователи на вашите страници. Качване на интересно съдържание. Привличане на обществено внимание и потенциални клинети.

Сподели твоята идея за проект

Развийте успешно вашият онлайн бизнес.